Back-end prosesseringsteknologi for glassflaske-Meetalizing

FLASKE

Bortsett fra utskrift, fargebelegg, er Metalizing også populær isiv diffuser flaskeogparfymeflaskerflate.Metallisering gjør det mulig å lage en eksklusiv flaske med et individuelt utseende, den iøynefallende dekorasjonseffekten fremhever det unike ved produktet.

Metallisering kalles også UV-belegg, det er en prosess for å plettere et tynt lag av metall eller legering på glassflaskens overflate, for å spille en beskyttende rolle, forbedre slitestyrke, ledningsevne, refleksjon, korrosjonsbestandighet og forbedre skjønnheten.

Interessant nok kan tilpassede flasker metalliseres med materialer som gull, sølv, kobber, aluminium, nikkel, for å gi flaskens overflate en iriserende eller en mer kreativ beleggeffekt.

Prosessen med spesialtilpasset flaskemetallisering innebærer å varme opp og fordampe metaller i et luftfritt kammer til de kondenserer på en roterende glassflaskeoverflate.Når prosessen er ferdig, påføres et beskyttende toppstrøk.Det forlenger glassflaskenes forventede levetid siden de har blitt forseglet mot vannkontakt eller korrosjon på grunn av lufteksponering.

Fordelene med flaskemetallisering

1. Høyglans utseende

Metalizing behandling gjørparfymeflaske i glassoverflate i en høyglans, skinnende metalltekstur.En glassflaske med metallisering, et blankt utseende gjør sluttproduktet mer detaljert og luksuriøst.

2. Bredt utvalg av farger

Tilpassede flasker kan metalliseres med materialer som gull, sølv, kobber, aluminium, nikkel, for å gi flaskens overflate en iriserende eller mer kreativ beleggeffekt.

3. Metallisert speileffekt

Et metallisert belegg, med sine reflekterende og skinnende egenskaper, forvandler utseendet til flasken din til noe mer glamorøst enn det ville vært uten denne finishen.

4. Øk holdbarheten

Metalliseringsprosessen er en høykvalitets, kostnadseffektiv måte å øke levetiden til flaskene dine på.Det vil bidra til å beskytte mot riper fordi overflaten er forseglet med metall i stedet for maling eller lakk, som slites bort med tiden.Den økte holdbarheten gjør dette til et fantastisk alternativ for spesialtilpassede flasker

 


Innleggstid: Nov-03-2022